A nagyszüleim praktikája adott egy ötletet

Ma már kevéssé elképzelhető számunkra, milyen is lehetett a régi vidéki élet. Mikor a falvak még tényleg falvak voltak, és aki tanyán élt, az teljes mértékben öngondoskodó volt. A nagyszüleim speciel a mai napig egy kis tanyán laknak az alföldön, és mi tagadás, tudnak egyet s mást az életről. Azt hihetnénk, hogy akik ilyen elszigetelten élnek, azok beszűkültek és kevés tapasztalattal rendelkeznek, holott ez nem igaz. Például amikor a múltkor meglátogattam őket, pont az ő tapasztalatuk adott egy remek ötletet, aminek kapcsán később a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html oldalt is megismertem, és ami végül megoldotta az arctisztítási problémáimat. Erre jó az öregek bölcsessége. Érdemes rájuk odafigyelni, és nem csak azért, mert a rokonaink, hanem mert egy teljesen más szemszögből nézik a világot.

Szóval látogatóban voltam náluk, és elpanaszoltam nekik, hogy alig győzöm tisztogatni az arcomat, állandóan elzsírosodik, pattanásaim lesznek. Erre drága nagyanyám elmesélte, hogy régen nem voltak ilyen mindenféle orvosi készítmények, nekik bakfis korukban teljesen másként kellett megküzdeniük ezzel. Sőt, volt egy olyan módszer, amivel nem csak a bőrtisztítást, de a hajzsírosodást is orvosolni tudták. Ez pedig a citrom leve volt. Ez segített nekik átvészelni ezt az időszakot. Itt ugrott be nekem az ötlet, hogy utánanézzek, van-e valamilyen természetes megoldás az arcbőröm kérdésére. Ha nem is a nyers citrom, de valami más biztosan akad. Szóval hazaérve kicsit nekiálltam utánaolvasni a dolgoknak, és azt találtam, hogy a teafa olaj pontosan ilyen gondokra való! Tisztítja a pórusokat, antibakteriális, gyulladáscsökkentő, és a bőr zsírosságának beállítását is elősegíti. Persze ésszel kell használni, például arctisztító keveréket készíteni belőle vagy krémbe keverni, mert tisztán használva nagyon durva, de kiindulásnak ez is tökéletes volt. Már csak egy olyan boltot kellett találnom, ahol akár nagyobb kiszerelést is találhatok jó áron. Így akadtam rá a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html oldalra, ahonnan azóta már többször is rendeltem, és rettentő elégedett vagyok vele. Szakszerűek, gyorsak és kiváló minőségű a teafa olaj, amit árulnak.

Az a baj, hogy a legtöbb bio boltban csak ezeket a kis mütyür 10 ml űrtartamú üvegcséket lehet venni, ha illóolajat keres az ember. Az pedig egy napi használatú készítményhez édeskevés. Úgyhogy találnom kellett egy áruházat, ahol nagyobb mennyiséget is rendelni tudok. Ezért is olyan nagyszerű a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html oldal, mert nem csak 10, hanem 50, 100, sőt, 1000 milliliteres kiszerelésben is rendelhetek, ha úgy tartja kedvem! Persze a literes üveg már olyanoknak való, akik profi szinten foglalkoznak kozmetikumok keverésével, de én úgy voltam vele, hogy nekem kezdetnek az 50 vagy 100 ml is bőven elég lesz. A legkisebb, 10 milliliteres üvegcse náluk 1146 forint, ami átlagos árnak mondható, viszont a 100-as csak 5039 Ft, ami azt jelent, hogy lényegesen jobban járok, ha azt veszem! Ha megvennék 5 kicsit, már azzal is jóval többet fizetnék, és az még mindig csak fele mennyiség, mint amennyi az egy decisben van! Ugye? Én is megdöbbentem! Éppen ezért nem is haboztam sokat, megrendeltem magamnak, lesz, ami lesz. Legfeljebb nem válik be.

Szerencsére tévedtem, ugyanis az arcvíz, amit a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html oldalról rendelt teafa olajból kevertem, kiválóan bevált! Persze, hozzá kellett szoknom, de azért ez egy jóval hatásosabb, egyszersmind radikálisabb megoldás, mint kisebb vagyonokat költeni a különböző gyógyszertári szerekre, amik fele ennyit sem értek. Már nem fénylik az arcom, mint egy frissen politúrozott bútor, és a pattanásaim is jelentősen visszaszorultak. Mindez köszönhető a teafa olaj természetes hatásainak. És amit a humanityaruhaz.hu-ról rendelek, az nem más, mint 100%-os tisztaságú, természetes esszenciális teafa olaj. A legjobb, ami csak elképzelhető. Azóta több barátnőmnek is ajánlottam, hogy próbálják ki, mert hihetetlen hatása van. Az pedig, hogy a Humanity Áruházról ennyire kedvezményes, gazdaságos áron lehet rendelni, már csak a hab a tortán! Ha elfogy ez az adag, amit rendeltem, haladéktalanul meg is fogom venni a következőt, mert ennyire jó hatással még semmi nem volt az arcbőröm egyensúlyára.