Esküvő szállással, fotóautomatával

Amikor elkezdtük tervezni az esküvőnket, tele voltunk álmokkal és persze kérdőjelekkel is. Szerettünk volna meghitt esküvőt egy erdei kis tisztáson, de azt is szerettük volna, ha valamiképp közel van a civilizáció. Szerencsénk volt, mert hamar megtaláltuk a tökéletes helyszínt és sikerült még az egyik szabad időpontra is lecsapni. Úgy gondoltuk, hogy mindenki ott alszik majd a helyszínen és egy-két kivétellel ez így is történt. Szerintem így érdemes esküvőt szervezni, hogy lehetőséget kínálunk a szállásra, mert így csak önfeledtebben tud bulizni az ember.

A fotóautomata vásárlás is szóba jött, mi is voltunk már olyan esküvőn, ahol volt egy szelfigép, ami igazán mókás pillanatokat szült és a végeredményt, tehát a fotókat azóta is szívesen nézegetjük. Nem volt tehát kérdés, hogy lesz-e a mi esküvőnkön is fotóautomata. A választásunk pedig a selfiegep.hu-ra esett, hisz árban és minőségben is tökéletesen megfelelt az, amit kínálnak. De hogy mit is kínál egy ilyen fotóautomata?

A szelfigépek nemrég kezdtek el divatba jönni, legalábbis én csak pár évvel ezelőtt találkoztam velük, egyébként egy céges rendezvényen. Az automata lényege, hogy egy dobozba van zárva egy profi fotónyomtató, egy tükörreflexes gép és egy vaku. Egy háttér elé kell állnunk, és egy csomó klassz, vicces kiegészítő közül választhatunk. Amiben aztán elkészülnek a szelfik. Persze eleinte mindenki ódzkodik egy kicsit attól, hogy átadja magát a szelfizés önfeledt pillanatainak, de szerintem egy idő után ellazul az ember, különösen egy esküvőn. Mi is ezt tapasztaltuk, önmagunkon is, és akkor is, amikor otthon később megnéztük a digitálisan is megkapott fotókat. Ahogy teltek az órák, úgy lett egyre féktelenebb a buli, ez pedig a fotókon is meglátszik.

A fotóautomata vásárlás, a selfiegep.hu tökéletes választásnak bizonyult. Már a megbeszélt időpont előtt egy órával a helyszínre érkeznek, hogy mire a vendégek is készen állnak, már ne kelljen arra várni, hogy fotózkodhassunk. A személyes asszisztencia is a csomagok része, tehát mindig van ott valaki, aki segítséget nyújt a vendégeknek a gép használatában. Ami nem is olyan bonyolult, hisz a gép maga visszaszámol, hogy mikor készülnek a fotók. Ami után pár másodperccel már a kezünkben is tarthatjuk a nyomtatott képeket. A fotóautomata pedig nem csak álló képeket készít, hanem mozgó animációkat, úgynevezett gifeket is.

Nagyon sokféle opció van, hogy személyre szabottabb legyen a szolgáltatás. Ezek egyike, hogy magát a fotó keretet is személyre lehet szabni. Egy esküvő esetén például ki lehet választani, hogy rá legyen írva a pár neve és a dátum, de a színekben és egyéb dizájnelemekben is igazodni lehet az esküvő stílusához. A fotóautomata vásárlás kényelmes és igen klassz dolog, legalábbis az én tapasztalataim ezt mutatják.

4, 6 és 8 órás időtartamra lehet kérni a szolgáltatást, de nem kell aggódni akkor sem, ha egy kisebb csomag megrendelése után a helyszínen úgy érezzük, hogy még maradhatna a szelfibox. Van lehetőség ugyanis a helyszínen hosszabbítást kérni. A hátterek is sokfélék lehetnek, a fehér mellett számos színes, mintás háttér közül lehet választani. Van olyan csomag, amihez jár egy ajándék, fa borítású fotóalbum, vagyis vendégkönyv. Ehhez természetesen ragasztókat és színes tollakat is visznek, így már ott a helyszínen elkészülhet a vendégkönyv.

A fotóautomata vásárlás, a selfiegep.hu egyébként is a megrendelő rendelkezésére bocsátja a kész képeket digitálisan is. Így valóban maradandó lesz az élmény. Úgy a vendégek, mint a pár számára. Ráadásul hosszú órákon keresztül garantált a jó hangulat, egy kicsit össze is lehet hozni így a násznépet, hogy jobban megismerjék egymást.

A fotóautomata vásárlás nagyon jó döntés volt, egy szelfigép kibérlése feledhetetlen élményekkel gazdagított bennünket is.