Szállás és táska – minden szuper volt a lánybúcsún

Amikor létrejött a lánybúcsús csoport, hogy szervezkedni tudjunk unokatesóm lánybúcsújával kapcsolatosan tulajdonképp még le se esett, hogy a tökéletes helyszín végig a szemem előtt volt, csak nem akartam észrevenni. Az egyik kedves barátnőm ugyanis részmunkaidőben falusi turizmusban dolgozik, azaz besegít anyósáék tanyáján, ami minden extrával – például jacuzzival, szaunával és dézsával – felszerelt, szóval tökéletes egy lánybúcsúra. A saját megvilágosodásomtól, hogy ide valószínűleg tudnék helyet szerezni akkor is, ha nagyon sok helyen már foglalt volt az időpont, nagyon megörültem, és egyből meg is osztottam a többiekkel az ötletemet, akiknek nagyon tetszett. Mivel elég hamar kiderítettem, hogy szerencsére szabad az adott időpont, már csak a részleteket kellett kitalálnunk. Az én javaslatom volt, hogy vegyünk neki egy táskát a kedvenc webshopjáról amibe minden, a fiatalabb korával és a “lányságával” kapcsolatos emléket, ami a birtokunkban van, beleteszünk, és majd átadjuk neki ezt a pakkot, amikor ott vagyunk.

A terv végül olyan jól sikerült, hogy nem csak unokatesómnak rendeltünk táskát, hanem páran saját magunknak is. Legelőször a https://www.annataska.hu/anekke linken kezdtünk el nézelődni, mert unokatesóm nagyon imádja a graffiti stílusát imitáló, színes és feltűnő kiegészítőket, az Anekke márka darabjai pedig pontosan ilyenek. De a https://www.annataska.hu/anekke márkán túl is akad bőven látnivaló, kezdve akár a méltán népszerű Tamaris márka kínálatával. Noha őket sokan a cipőikről ismerik, bizton állíthatom, hogy a táskakollekciójuk legalább olyan izgalmas – ha nem izgalmasabb -, mint a lábbelijeik.

De ha nem ragaszkodunk a márkákhoz, mint a https://www.annataska.hu/anekke, akkor a nagyon egyszerűen olasz táskáknak aposztrofált menüpontból kiindulva is sok olyan darabra bukkanhatunk, ami hosszú éveken át szolgálhat bennünket és egészítheti ki sokrétűen a ruhatárunkat.

Én a Kimmidoll márkáról például nem hallottam sokat korábban, de miután megnéztem, milyen a kínálatuk, kifejezetten megtetszett a brand. Valahogy a nép hagyományok és motívumok jutnak eszembe ezekről a darabokról, különleges formaviláguk és mintáik egyfelől nagyon modernek, másfelől pedig kifejezetten népies ihletésűek. A kollekciójuknak van egy-két olyan darabja is, ami más formavilágot és mintát képvisel, és számomra a legnagyobb designer táska brandek hangulatát adja vissza, főleg a kis kendőszerűséggel a fogantyúk végén.

https://www.annataska.hu/anekke

A másik általam felfedezésre ítélt márka a Dogs by Beluchi volt. Itt érdekes módon véltem hasonló darabokat felfedezni az előbb említett Kimmidoll márkához képest, valamint az Anekke darabokhoz is. Színükben és egy-két bonyolultabb mintázatukban ugyanis inkább az utóbbi márkára emlékeztettek, de számos olyan barna oldaltáskájuk volt, amihez nagyon hasonlót pedig a Kimmidoll kínálatában láttam.

Nagyon bíztunk abban, hogy az unokatesómnak az Anna táska webshopból vásárolt kis darabja elnyeri majd a tetszését. A szállítást Pick Pack Pontra kértük, így azzal terveztünk, hogy aki épp ráér, az majd odaszalad a belvárosi átvételi pontra, ha megjött számomra az értesítés. A kényelem érdekében előre ki is fizettük a táskát, méghozzá online, barion rendszeren keresztül. Ez azért volt a legpraktikusabb opció számunkra, mert egyrészt baromi egyszerű volt, másrészt ahogy utánaolvastunk, így indult meg leghamarabb a rendelésünk, hiszen tudtommal az összeg ilyenkor szinte azonnal beérkezik. Ilyenkor pedig egyből útjára is indítják a rendelést, míg az utalásos fizetéskor van, hogy ez hosszabb időbe telik.

Szerencsére nem csak a lánybúcsús helyszín, hanem az egyik közös ajándék, azaz a táska is kiváló ötletnek bizonyult.