A tökéletes megoldás, amivel könnyen megoldható a tárolás

Vidéken nőttem fel, a szüleim építettek saját kezűleg egy kertes házat, amihez tartozik egy hatalmas telek. Van egy kisebb istállónk, két lovat tartunk, de vannak más állataink is. A szüleim azóta is ott laknak, vezetik a saját kis életüket. Én Budapestre költöztem már évekkel ezelőtt az egyetem, majd később a teljes munkaidős állásom miatt.

Nagyon szerettem ott lakni, gyakran járok haza, a férjem is mindig jön velem, nagyon élvezi a vidéki életet, ő is vidéken nőtt fel, szinte majdnem úgy, mint én, csak ők nem tartottak állatokat – bár volt egy kutyájuk, az is számít. 🙂

Szóval gyakran lejárunk, de volt most egy időszak, amikor néhány hónapra nem tudtunk lemenni, mert nálunk is sok mindent összegyűlt. A férjemnek volt egy saját lakása, ott laktunk sokáig, viszont elég kicsi, így úgy döntöttünk, hogy eladjuk. Szerencsére az anyagiakat az utóbbi jó néhány évben elég jól csináltuk mind a ketten, így az álmunk valóra vált, és tudtunk venni egy kertes házat a város egyik külső kerületében. Autóval nagyon hamar bent lehet lenni a városban, de tömegközlekedéssel sem olyan vészes.

Szóval a házat kellett kicsit felújítani, új bútorokat venni, ki kellet festeni, meg ilyenek. Szóval mellette mivel még dolgoztunk is, nem nagyon tudtunk lemenni egyikünk szüleihez sem.

Azonban végre végeztünk mindennel és miután voltunk a férjem szüleinél, leegyeztettük az enyéimmel, hogy mikor megyünk le hozzájuk. Még kicsit alakítani kellett akkor a házunkon, így amíg nem volt teljesen kész, nem akartuk mutogatni. Apukám mondta, hogy míg nem mentünk, addig elintéztek egy csomó mindent, ő például a garázst is kipucolta és kiválogatta a cuccait. Anyukám hasonlóképp cselekedett a konyhában, a ruhásszekrényében, és az egész nap az lett a vége, hogy egy csomó cucc összegyűlt, amit egyébként használnak, nem akarnak tőlük megválni, de nem tudják szépen rendezetten elrakni őket. Amíg minden mindenfele volt, addig ez fel se tűnt senkinek, de így, hogy egy kupacban ott egy csomó cucc, rájöttek, hogy nem tudják ezeket már hova tenni.

Ahogy ezt mesélte nekem apukám a telefonban, rögtön elővettem a laptopom, beírtam a keresőbe, hogy polcrendszer – hiszen valami ilyesmire volt szükségük, gondoltam magamban – és rá is találtam egy elég jónak tűnő weboldalra. Mondtam neki, hogy ha találok valami érdekeset, akkor szólok és megoldjuk a problémájukat.

Ez az oldal volt az, ahol megtaláltam a probléma megoldását:http://www.rackinglog.hu/termekek/raklapos-allvanyrendszer/statikus-polcrendszer/

A raklapos tárolás soros polcrendszeres kifejezés szerintem mindent elárul. Ez igazán masszív és teherbíró, és hát ez az, ami nekik kellett. Annyi cuccnak egy olyan tárolórendszer kell, ami strapabíró. Használhatóak tárolóeszközökbe, ládákba, raklapokon vagy tartályokban. Egy csomó jellemzőt felsoroltak az oldalon, ami meggyőzött engem is arról, hogy valószínűleg ez lesz az, amire szükség van. Ezek az állványok jól alakíthatóak, használhatóak kül- és beltéren is, és könnyen át lehet tekinteni a rajta tárolt dolgokat. Van egy táblázat is az oldalon, ami megmutatja a méreteket és a jellemzőket tehát, hogy mennyit bír el, stb. Vannak ezekhez az állványokhoz speciális kiegészítők, amiket képek formájában is nagyon jól ábrázolnak az oldalon.

Az oldal alján pedig rögtön árajánlatot is lehet kérni tőlük. Először megmutattam a képeket apukáméknak, hogy tetszik-e egyáltalán nekik ez a megoldás. Egészen oda voltak érte, ezért amikor meglátogattuk őket, szépen lecsekkoltam a férjemmel közösen, hogy milyen mértékű cuccok állnak a garázsban, amiknek tároló állványokat keresünk. Ezáltal könnyebben is tudtam árajánlatot kérni a cégtől. Én mindent elintéztem, a szüleim pedig nemsokkal utána végre rendesen össze tudtak pakolni és most már rendesen tárolni is tudják a cuccaikat. Így minden rendezettnek tűnik, nincs akkora káosz, átlátható minden és most már tudják is, hogy mit hol tárolnak.

Örülök, hogy sikerült ezt a problémát megoldani, és annak is örülök, hogy sikerült őket is meglátogatnunk. Most már csak a saját házunkat kell teljesen rendbe tenni, aztán jöhetnek a családtagok megnézni az új otthonunkat.