A Valentin-napi ajándékot később adtam át

A Valentin-napot a párommal, Martinnal egy vidéki szállodában töltöttük. Nagyon jól éreztük magunkat, a hely csodálatos volt, mi pedig rendkívül szerelmesek. Minden fantasztikusan alakult, egészen addig, amíg Martin elő nem vett egy gyönyörű karkötőt, amit ajándékba vásárolt nekem. A meglepetés leírhatatlanul jól esett és tetszett is, azonban kellemetlenül éreztem magam, mivel én semmit nem vettem neki. Korábban megbeszéltük, hogy nem fogunk egymásnak Bálint-napra semmit vásárolni, én pedig ehhez tartottam magam.

Martin természetesen egyáltalán nem haragudott meg, amiért nem leptem meg semmivel. Nyugtatgatott, hogy ne aggódjak, hiszen ezt beszéltük meg, nem is várt semmit. Ennek ellenére én elképesztően rosszul éreztem magam, így elhatároztam, hogy utólag fogom valamivel meglepni.

Tökéletes ajándékot szerettem volna, amivel kifejezhetem a szeretetemet, így sokat töprengtem, míg végül felkerestem a lolmarkt.hu/egyedi-polo weboldalt, ahol egyedi pólókat lehet vásárolni. Az üzletben bármilyen mintát, szöveget rátesznek a pólókra, amit csak kitalál az ember, a felsőrészeknek egyedül csakis a fantázia szabhat határt. Amennyiben azonban nincs konkrét ötlet, a cég munkatársai segítenek a póló megtervezésében.

A lolmarkt.hu/egyedi-polo internetes oldalról megtudtam, hogy az utóbbi években rendkívül népszerűek a páros pólók, amelyeken a minták, szövegek az összetartozást fejezik ki. Ezek az egyedi pólók lehetnek viccesek és érzelmesek is, ez már az ízlés dolga, hogy melyik a szimpatikusabb. A mi kapcsolatunk a humoron alapszik, folyamatosan viccelődünk egymással, így én ebbe az irányba fogok elindulni. A vicces pólónak köszönhetően nem csak Martinnal nevethetünk majd, hanem másoknak is örömet okozhatunk, mivel az ilyen típusú páros, egyedi pólók a többi embert is megnevettetik. A cég pólói korszerű technológiával kerülnek legyártásra, így remélhetőleg tartós darabok lesznek a szekrényben.

A weboldalról megtudtam, hogy a kis darabszámú megrendeléseket az üzletben veszik fel személyesen, és a pólókat a cég munkatársai akár azonnal el tudják készíteni. Pontos árat sajnos nem tudtam meg, mivel az összeg a minta méretétől is függ. Hozzávetőlegesen azonban egy egyedi póló ára 3500-4500 forint, de ezt sok tényező befolyásolja. A végső ár a pólók darabszámától, a színek és a nyomatok számától is függ, így ha megvan a körülbelüli elképzelés, hogy milyen pólókra van szükség, árajánlatot lehet kérni az ügyfélszolgálaton keresztül, e-mailben vagy telefonon. Én azonban két póló miatt nem vesztegetem ennyit az időt, inkább bemegyek az üzletbe és megveszem a felsőket. Még nem sikerült semmi vicceset kitalálnom, de este elgondolkodok rajta és kitalálok valami frappánsat.

Bár késve adom majd át a Valentin-napi ajándékot, legalább sikerült valami igazán jó ajándékot kitalálnom. Az is biztos, hogy Martin már nem fog semmire számítani, szóval igazi meglepetés lesz. Remélem neki is annyira fog tetszeni a páros póló, mint amennyire nekem.