Szerencsére hamar megjavították az autót, nem okozott fennakadást

A Metaautoszerviz.hu volt segítségemre akkor, amikor elromlott az autóm. Bosszantó tud lenni, amikor az embernek egyébként is sok dolga lenne és elromlik az autója. Szerencsére a párom autóját tudtam használni, így a majorság a megszokott rendben tudott működni, de azért nem volt kellemes dolog.

A lényeg, hogy a Metaautoszerviz.hu-t kerestem fel, egy barátnőm tanácsolta még régebben. Mesélte, hogy ő bármikor, amikor az autójának baja van, ide jön. Azért, mert itt megbízható, profi szakemberek dolgoznak, akik megbízhatón, lelkiismeretesen végzik a munkájukat. Ráadásul garanciával. Nagyon örültem neki, hogy eszembe jutott a Metaautoszerviz.hu, és amikor az autóm elromlott, azonnal fel is kerestem őket és szerencsére hamar meglett a megoldás is.

A Metaautoszerviz.hu egyébként Budapesten van, a 19. kerületben és ez egy márkafüggetlen szerviz. Ami azt jelenti, hogy minden márkával foglalkoznak, sőt, a régebbi, korosabb autókat is bátran el tudjuk ide vinni. Ráadásul nemcsak személyautók javítását vállalják, hanem kisteherautók javításával is foglalkoznak.

Nagyon sokféle szolgáltatást nyújtanak, kezdve az olyan általános dolgoktól, mint az olajcsere. Az autó átvizsgálását, állapotfelmérését is elvégzik. Erre több esetben is szükség lehet, például adásvétel vagy műszaki vizsga előtt.

Szerencsére egyre többen ragaszkodnak már hozzá, hogy mielőtt megvesznek egy autót, átvizsgáltassák egy szervizzel. Sokan megjárták már úgy, hogy nem figyeltek erre, sajnálták rá a pénzt, aztán a legvégén ők jártak pórul. Sajnos még mindig sok olyan van a használt autó piacon, akik megpróbálják átverni, megkárosítani az embert.

Ezt pedig ki lehet kerülni úgy, ha az adásvétel előtt egy autóátvizsgálásra jelentkezünk egy műhelybe. Szerintem mindenkinek élnie kellene ezzel, amennyiben használt autót vesz. Így lesz nyugodt a vásárló. Ha eladó szempontjából nézem, akkor is jó dolog egy ilyen átvizsgálás, mert így az eladó is úgymond védve van. Ha a vevő később irreális elvárásokkal jelentkezik, hogy mi minden romlott el az autón és szerinte azok már a vásárlás előtt is rosszak voltak, így az eladó is meg tudja védeni magát. A műszaki vizsga előtt pedig szerintem szinte már természetes egy ilyen állapotfelmérés.

A Metaautoszerviz.hu vállalja az autók hibakód olvasását, diagnosztikáját. Ezt modern, számítógépes eszközzel végzik, melynek segítségével könnyen megkeresik a hiba forrását és lehetőség szerint meg is javítják azt. Egy autó több ezer alkatrészből áll, nem csoda, ha olykor meghibásodik, elromlik valami.

Metaautoszerviz.hu

Ez lehet például az elektronika is, és az autó villamossági szerelés is a Metaautoszerviz.hu szolgáltatásai közé tartozik.

Mint ahogy a klímatöltés, klímajavítás és tisztítás is. A klímánk állapotáért egyébként mi magunk is nagyon sokat tehetünk. Egyrészt fontos, hogy télen is kapcsoljuk be olykor a klímaberendezést, hogy megmozgassuk benne a levegőt. A sötét és nedves helyeken ugyanis hajlamosak elszaporodni a gombák és baktériumok és bizony nem valami jó dolog ezeket belélegezni. Érezni is lehet olykor, hogy a levegő dohos, áporodott az autóban. Ilyenkor már erősen gyanakodhatunk arra, hogy a klíma tisztításra szorul.

A Metaautoszerviz.hu a klíma tisztítását, ózonos fertőtlenítését is vállalja. De ugyanígy a fékek javításában, szervizelésében is lehet számítani a Metaautoszerviz.hu segítségére. Minden olyan problémát orvosolni tudnak, ami a fékkel kapcsolatos. Ilyen például az ellenőrzés, felújítás, javítás, és természetesen a csere is. A fékek állapota a biztonságos közlekedés egyik alappillére, ha bármilyen rendellenességet, süvítést, csikorgást hallunk, tapasztalunk, mindenképp érdemes felkeresni az autószervizt.