Néha jó kiszakadni a majorságból, a városban thai masszázst is kaphatsz

Mivel annyi a dolog a gazdaságban, ritkán járunk a nagyvárosban, de évente egyszer-kétszer mégis felmegyünk. Általában ezeknek az utazásoknak kimondott célja van, de most úgy voltunk vele, hogy csak kalézolunk egyet a városban, esetleg, ha valamilyen kiállítás vagy hasonló nyitva van, arra benézünk, aztán másnap már megyünk is haza. Végül három napot maradtunk.

Az első nap ugyanis elmentünk egy thai masszázsszalon mellett, és anya a fejébe vette, hogy hát, ezt ki kéne próbálni. Úgyis a sok munka miatt mindenkinek fáj a mindene, meg megérdemeljük a kényeztetést. Szóval később a szálláson foglaltunk is időpontot a weboldaluk segítségével. Mivel két helyen voltak és viszonylag közel egymáshoz, ezért nekünk mindegy volt, hova írnak be minket. Végül két “csoportra” bomlottunk én apával a Király utcába mentem, anya meg a húgom meg a Síp utcába.

A sokféle masszázs közül, már mindenki előre kiválasztotta az oldalukon, milyen masszázst szeretett volna. Anya és apa a hátmasszázst, a húgom a fejmasszázst, én pedig a nyakmasszázst választottam (karmathaimasszazs.hu/nyakmasszazs). Aminek talán még a saját masszázsomnál is jobban örültem, az a húgomé volt. Én pontosan tudom, hogy miért fájnak a vállaim, és hogy mit tehetnék az ellen, hogy kevésbé fájjanak (csak nem mindig jut eszembe). Ő viszont a szorongásával nem nagyon tud mit kezdeni, míg új rutinja nem lesz. Épp ezért örültem, hogy a masszázs végére azt mondta, tényleg használt valamit, de ugye ebből is rendszert kéne csinálni, hogy hosszútávon eredményes legyen.

A magam részéről szintén nagyon jónak találtam a masszázst. Nem volt fájdalmas egyáltalán, és után kellemesen bizsergető érzés maradt a tagjaimban. Mindenképpen ajánlom. Anyáéknak elment, ők azt mondták, de szerintem csak az egész egzotikuma miatt voltak kicsit összezavarodva tőle. A hatása mindenképp nekik is nagyon pozitív volt.

Ez szerintem főleg a fővárosiaknak egy nagyszerű lehetőség, hiszen elég olcsón is csinálják a masszázsokat (a félórásak most olyan 6 ezer körül vannak, az órásak meg 8 és a teljes testmasszázsok is maximum 15 ezer forintba kerülnek). Ráadásul, május végéig mindenre 20 százalék kedvezmény van.

Szóval, ha kedvet kaptál, ne habozz keresd fel a karmathaimasszazs.hu/nyakmasszazs-t, és lazulj el.