A divatos fürdőszoba nem csak a fővárosban élők kiváltsága

Sokan hajlamosak azt hinni, hogy vidéken minden rosszabb. Vidéken igaz, hogy mindent nehezebb beszerezni, mint a fővárosban.

A köztudatból még mindig nem kopott ki az a feltételezés, hogy a vidéki térség mindig lemaradottabb, mint a főváros. A hírek és a divat is később ér le ide, nehezebben nyitnak a vidéki lakosok az újdonságok felé.

Ez talán egyszer igaz volt, hiszen a fővárostól távolabbi vidékekre lassabban értek el a hírek, de a nyomtatott sajtó, majd a televízió és végül az internet megjelenését követően ez változott. Nem tudom, miért hiszik sokan, hogy a vidékiek esetleg nem ugyanazokból a forrásokból tájékozódnak, mint a Budapesten élők.

A budapesti emberek fejében sokszor egy negatív irányú lemaradottsággal gondolnak a vidéken élőkre, pedig én pont a vidéki életet szeretem. A hagyományőrzés fontossága mellett megvan ugyanaz a modern felfogás, mint Budapesten.

Írtam is arról, hogy mennyire jó volt vidéken legutóbb. De az kimaradt a kis beszámolóból, hogy mennyire modern és szép fürdőszobát láttam itt. Abszolút megfelelt mindannak, ami a hazai fürdőszoba divat említésekor szóba jöhet. Ezen felbátorodva pedig úgy döntöttem, hogy otthon mi is fel fogjuk újítani a fürdőszobánkat.

Igaz, ehhez még több idő kell, mert alapos utánajárást és tervezést igényel, de a felújításhoz szükséges alapokat már mind összeszedtem a furdoszobaotletek.hu/a-furdoszoba-butor-kivalasztasa oldalról.

Senki nem úgy születik, hogy tudja, mivel érdemes kezdeni a fürdőszoba felújításkor. De ahogyan a furdoszobaotletek.hu/a-furdoszoba-butor-kivalasztasa oldalon is olvastam, megvan mindennek a maga sorrendje. Ha össze kellene foglalnom, akkor úgy írnám le, hogy a fontosabb elemektől haladunk a kevésbé fontosak felé. Mert ez egy fürdőszoba, persze, hogy a kád vagy zuhanyzó kérdése a legfontosabb, ezek után jöhet minden más.

Nagyon fontos még a csempe és a tárolók kiválasztása is, de ezekre vonatkozóan is találtam tippeket az oldalon, szóval el is kezdtem már tervezni álmaim fürdőszobáját és már csak idő kérdése, hogy mikor tudunk belekezdeni a konkrét felújításba is.

Sok inspirációt gyűjtöttem a furdoszobaotletek.hu/a-furdoszoba-butor-kivalasztasa oldalról és persze abból a fürdőszobából, ahol voltunk. Nem akarok teljesen ugyanolyat, hanem a saját ízlésem szerint szeretnék egy hasonló stílusú berendezést. Remélem, hogy sikerülni fog megvalósítani és lassan álmaim fürdőszobájában relaxálhatok majd.