Legyünk bármilyen távol, netes oldalunk legyen az első helyen

Sokat gondolkoztam azon életem során, hogy milyen lenne falun élni. Főleg azért van bennem egyfajta vágyódás a falusi életmód felé, mivel a gyerekkoromat Győr külvárosában töltöttem. Ez nem volt egy igazi falu, mégis, úgy érzem, hogy egy olyan élményt adott nekem, ami az egész életemre és a szemléletemre kihatott. Voltam azonban azóta már rendes falukban, sokszor hosszabb ideig is és nem mindig találtam a falusi életet tökéletesnek.

A legnagyobb baj a szegénység. A falusi régiók sokszor kevésbé fejlettek, mint a körülöttük lévő városok. Ezért a fiatalok kivándorolnak és a falu pedig kiüresedik. Ez egy hatalmas veszteség, mivel így évszázadok hagyományai tűnhetnek el. A legrosszabb azonban az az érzés, hogy felbomlanak a falusi közösségek. Az ember alapjáraton kis csoportokban tudja értelmezni magát. A város pedig nem ad lehetőséget arra, hogy megismerjünk mindenkit, akik körülöttünk vannak.

A másik probléma a falusi élettel pedig a bezártság, ami sokszor nagyon idillinek tűnhet, de bizonyos esetekben rengeteg problémát szül. Ha emberek össze vannak zárva, minden nagyobb külső behatás nélkül, akkor egy idő után hozzászokhatnak egy olyan életmódhoz, ami nem feltétlenül tud befogadni új ötleteket és más embereket. A hagyományos társadalomnak is megvannak az értékei, viszont a diverzitás hiánya sok konfliktushoz vezethet.

Én azonban továbbra sem adtam fel az ötletet, hogy egyszer mégis egy csendesebb vidékre költözzek. Olyan jó lenne csak a saját helyemen, mondjuk egy hegyoldalban nézni a napfelkeltét. Tudom, hogy ez sok embernek az álma, viszont én tisztában vagyok az ilyen élet hátoldalaival. Ameddig 10 percre tőlünk vannak például boltok és szórakozóhelyek, készpénznek fogjuk venni őket. Ezek hiánya azonban biztos megmutatkozna az igényeimen és szerintem eléggé zavarna.

Tehát, megszabtam magamnak, hogy ha egyszer kiköltözök vidékre, az egy jól átgondolt döntés lesz és nem csak impulzusból fogok kiköltözni. Erre pedig úgy tűnt, hogy lehetőségem lett, miután eldöntöttem, hogy létre fogok hozni egy falusi szállást. Ezzel a pénz és az indok is le lett volna tudva. Viszont nagyon hamar megtapasztaltam, hogy milyen nehéz érvényesülni, ha az ember a semmi közepén van.

Szerencsére azonban a mai világban már nem csak az újságból tájékozódhat az ember, és a Keresőben Első segítségével sikerült egész komoly publicitást elérnem az interneten. Először magamtól csináltam meg a netes oldalamat, de ez nem igazán hozott semmi komolyabb változást a szállásom látogatottságában. Elkezdtem utánanézni, hogy milyen tippek és trükkök léteznek azzal kapcsolatban, ha az ember érvényesülni szeretne az interneten. Az első helyek egyikén a következő feliratot láttam: „Online marketing szövegírás: profi, hatásos és keresőoptimalizált”.

Felbuzdulva a keresésem sikerességén, rá is kattintottam a feliratra és elkezdtem olvasni arról, hogy mégis mit tud ajánlani számomra a Keresőben Első. Kezdésnek azt akartam megnézni, hogy az ő oldaluk miként néz ki. Egy olyan cégnek, ami egy „Online marketing szövegírás: profi, hatásos és keresőoptimalizált” címmel híreszteli magát, feltétlenül jól kinéző oldallal kell rendelkeznie. Ezt az elvárást pedig maximálisan teljesítette a Keresőben Első. Összehasonlítottam a saját oldalammal és éreztem a szintbéli különbséget.

A kinézet azonban még nem minden. Az is nagyon fontos, hogy az oldalt könnyen lehessen kezelni. Enélkül a vásárló szinte azonnal feladja. Szerencsére azonban a Keresőben Első erre is gondolt, úgyhogy nem számít, hogy milyen téma érdekelt engem, hamar megtaláltam a hozzá tartozó kategóriát.

Az „Online marketing szövegírás: profi, hatásos és keresőoptimalizált” kiírás egy bizonyos fajta szolgáltatást sejtet. A Keresőben Első azonban ennél sokkal többről szól. Szövegírás mellett honlapkészítést és keresőoptimalizálást is vállalnak. Ezek pedig mind elengedhetetlen lépések ahhoz, hogy az ember egy jól működő oldalt kapjon. Engem most elsősorban a szövegírás érdekelt, hiszen ezért is kattintottam rá az „Online marketing szövegírás: profi, hatásos és keresőoptimalizált” kiírásra, de biztos voltam benne, hogy még vissza fogok térni a többi ajánlathoz is.

Na de térjünk a lényegre. Miket olvastam az „Online marketing szövegírás: profi, hatásos és keresőoptimalizált” témában? Mert természetesen a Keresőben Első nem csak az árairól akar tájékoztatni minket. Az oldalon több cikk is elérhető, amelyeken keresztül egy picit jobban meg tudjuk érteni azt, hogy mit is jelent az online marketing szövegírás. Számomra nagyon szimpatikus volt ez a hozzáállás, mivel ezen keresztül is azt érezhettem, hogy nem csak a profitot látják bennünk, hanem valóban tájékoztatni szeretnének minket.

Ennek pedig megvan az az előnye, hogy képesek lesznek kialakítani olyan vásárlói kapcsolatot, ahol az ügyfél szívesen konzultál velük és tér vissza a szolgáltatásukhoz. Az „Online marketing szövegírás: profi, hatásos és keresőoptimalizált” cikken belül megérthettem, hogy milyen különbségek vannak szövegíráson belül is. A lényeg, hogy ezek a tartalmak elengedhetetlenek ahhoz, hogy az oldalunk kitűnjön az internet rengetegéből. És őszintén, néha tényleg azt érzi az ember, hogy semmi irányítása nincs afelett, hogy az oldala milyen helyen és milyen látogatott lesz. A Keresőben Első azonban utat mutathat nekünk ezen az ingoványos talajon is.

Az általuk készített bejegyzések sokkal többre képesek, mint az egyszerű tájékoztatás. Ettől függetlenül a Keresőben Első számára az is fontos, hogy a cikkek ne robotoknak készüljenek. Tehát, mindenképpen élvezhetők leszenek az oldalunkon megjelenő tájékoztatók, de emellett meg fognak felelni az összes olyan titkos elvárásnak, amire a Google algoritmusnak szüksége van. Mert bizony nem feltétlenül a termékünk hibája az, ha nem látogatnak minket.

Ahhoz, hogy a keresőben az első helyen legyünk, keresőoptimalizálni kell az oldalt. A probléma ezzel csupán az, hogy az algoritmus mindig változik. Ahhoz, hogy ezeket a változásokat figyelemmel tudjuk követni, feltétlenül szükségünk van egy olyan komoly és összeszedett csapatra, mint amit a Keresőben Első biztosít nekünk. Enélkül minden befektetett pénz hiába volt.

Miután elolvastam ezeket a tájékoztatókat, őszintén meggyőztek arról, hogy a Keresőben Első lesz számomra az ideális cég, ha fel akarom virágoztatni a honlapomat. Már csak arra voltam kíváncsi, hogy ezt milyen tarifák mellett végzik el. Szerencsére azonban ezek sem voltak vészek, úgyhogy egy szavam nem lehetett rájuk. Ritkán lehet azt tapasztalni, hogy egy ilyen jó szolgáltatást, hasonlóan jutányos áron tudunk igénybe venni.

A legfontosabb rész azonban még csak most jött, ez pedig a kapcsolat felvétele volt. A telefonszámukat és más elérhetőségeiket szerencsére nem rejtegetik, úgyhogy ezzel nem fog elmenni feleslegesen az időnk. Mikor felkerestem őket, nagyon kedvesek voltak és mindenben készségesen segítettek. Összességében tehát nagyon jó élményem volt a Keresőben Elsővel. Az „Online marketing szövegírás: profi, hatásos és keresőoptimalizált” feliratuk pedig egyáltalán nem túlzott azzal kapcsolatban, hogy mennyire jól működik az általuk biztosított szolgáltatás.