A vidéki levegő és a finom grillcsirke

A kedvesemmel igazi fővárosiak vagyunk, hiszen mi már itt születtünk, és azóta sem költöztünk el innen soha.

Ennek ellenére imádunk vidékre járni. Ha tehetjük, mindig elmegyünk egy nagyobb Alföldi túrára. Gyakran meg is szoktunk szállni valamilyen vidéki hotelben is.

A legutóbb szálló, ahol voltunk egy régebbi majorság lehetett. Nagyon hangulatos és kedves kis hely, amihez egy kiváló étterem is tartozott. Imádtunk ott enni. Én majdnem mindig grillcsirkét ettem, mert az valami isteni finom volt náluk. Meg is kérdeztem a pincért, hogy mitől lehet az ennyire jóízű. Azt mondta, hogy a jó fűszerezés és a jó grillcsirke sütő a titka.

A sütőt az rdelaer.hu forgalmazójától szerezték be, de ezen kívül számos más eszközt és berendezést is onnan vásároltak, mert ők egy nagyon megbízható forgalmazónak számítanak ezen a piacon.

Én is a vendéglátásban dolgozok, ezért felkerestem a weboldalukat kíváncsiságból. Kijelenthetem, hogy itt aztán tényleg csak profi gépeket lehet találni.

A grillcsirke sütők tekintetében találhatunk itt gázzal és elektromos árammal működő változatokat is.

Ezeknek a gépeknek az egyik legfontosabb jellemzője az, hogy hány darab csirke sütésére is alkalmasak egyszerre. Itt megtalálunk kilenc, húsz és harminc darabos változatokat is, így akár nagyobb, akár kisebb mennyiségben szeretnénk csirkét sütni, itt meg fogjuk találni a számításunkat.

Az itt található csirke sütők kivétel nélkül rozsdamentes acélból épültek, ami egy alapkövetelménynek számít a profi vendéglátásban. Üvegajtóval is fel vannak szerelve, ami azért hasznos, mert így folyamatosan lehet ellenőrizni a sütésnek a folyamatát anélkül, hogy nyitogatnánk az ajtót.

Új termékek esetén egy év garanciát vállal a forgalmazó.

Mivel itt sok nagy méretű gép is megtalálható, ezért felmerülhet az a kérdés, hogy a szállítás hogyan történik. Kér lehetősége van az ügyfeleknek: vagy kiszállítást is kérnek, vagy ők intézik el azt. A grillcsirke sütők vásárlásának a tekintetében ennél jobb helyet keresve sem lehetne találni, de ez elmondható az összes többi termékükről is. Csak ajánlani tudom őket minden vendéglátósnak.