Vidékről intéztem a szerelést az otthoni házunkra

Így váltam kiégett business menedzserből tudatos segítővé

Nagyon szeretem a munkám, többek között azért, mert olyan helyekre is eljuthatok és olyan emberekkel találkozhatok, akikkel nem gondoltam volna korábban, hogy összehoz bennünket a sors. Persze hosszú út vezetett idáig, kitanultam egyet, s mást, és nekem is meg kellett járnom azt a bizonyos ranglétrát. Pszichológia szakon végeztem az ELTÉ-n, majd később csináltam egy vállalatirányítás mesterszakot is, így kezdtem el junior menedzserként dolgozni egy cégnél. Nagyon sokat adott ez a munkalehetőség. Hihetetlenül élveztem, amit csinálok, de valószínűleg a fiatal koromat igyekeztem túlkompenzálni, elsősorban a szenior kollégák felé. Így aztán a napjaim folyamatos túlórázásokba torkolltak, egy idő után pedig a kiégés szélére sodortam magam.

Engem akkor egy úgynevezett business coach húzott ki a mélypontról, és segített megtanulnom a megfelelő technikákat a nehézségeim leküzdéséhez és a megfelelő munkahelyi stratégia felépítéséhez. Ez pedig újabb lendületet adott az életemhez. Én is elvégeztem egy coach képzést, majd nagyot fordult velem a világ: otthagytam a korábbi munkahelyemet, és én is segítőnek álltam. Ma már saját coach céggel rendelkezem, járom az országot, és igyekszem folyamatos segítséget nyújtani a hozzám hasonlóan elveszett cégvezetőknek. Így aztán a munkám során lehetőségem van szebbnél szebb vidékeket bejárni, a szállásaim nagy része mindig valami egzotikus, csodálatos magyarországi tájegységen található. Legutóbb is egy lélegzetelállító helyen, egy majorságban biztosítottak szállást az ügyfeleim. Igazán nem panaszkodhattam sem a környezetre, sem az ellátásra.

Gyönyörű majorságban foglaltak szállást, amikor hívott a feleségem a problémával

Ebből az idilli közegből hívott a feleségem, hogy bizony baj van az egyik házunkban, nem indul be a fűtés. Két ingatlannal rendelkezünk otthon, az egyikben mi lakunk, a másikat pedig kiadjuk bérlőknek. Azonban ez utóbbi ingatlant elég régi, és mostanra már abba az állapotba került, hogy bizony ráférne egy teljes felújítás. Nem is akarjuk addig újból kiadni, amíg ezen túl nem vagyunk. Azt mondjuk nem gondoltam volna, hogy most már a fűtés sem megy odaát. Nem volt mit tenni, víz-, gáz-, fűtésszerelő Budapest területén, ez volt a következő projekt, amit meg kellett ugrani. Baráti ajánlásra keveredtem a vizgazfutesszerelő24.hu oldalára, és első látásra felkeltette az érdeklődésemet. Két okból kifolyólag is. Az egyik, hogy az oldal úgy hirdeti magát, hogy nincs olyan víz-, gáz, vagy fűtésszereléssel kapcsolatos probléma Budapesten, amit ne tudnának megoldani. A másik, hogy sürgős esetben akár 1 órán belüli kiszállást is tudnak vállalni!

víz-, gáz, fűtésszerelő Budapest
Megbízható víz-, gáz, fűtésszerelő Budapest és Pest megye területén, akár 0-24 órás elérhetőséggel, 1 órás kiszállással a vizgazfutesszerelo24.hu csapatától!

Víz-, gáz-, fűtésszerelő Budapest területén, ha gyors segítségre lenne szükség

Ez eddig nagyon jól hangzik, gondoltam magamban, és tovább böngésztem a tudnivalókat az oldalon. A cég több, mint harminc év tapasztalatával profi szakemberektől ígér szolgáltatást, akik garanciát vállalnak a munkájukra. A profiljuk alapján tényleg nincs olyan akadály, amit ne tudnának leküzdeni. Akár víz-, gáz-, fűtésszerelő budapesti kiszállásáról beszélünk, mindent képesek megjavítani vagy kicserélni, de karbantartást is nagyon szívesen vállalnak. A szerelést nem csak családi házakban és társasházakban vállalják ráadásul, de akár cégek részére is gyors segítséget nyújthatnak. Területileg Budapestre és Pest megyére specializálódtak, itt tudják megoldani a szerelést és az alkatrészek beszerzését is. Sőt, mi több, a telefonos ügyfélszolgálatuk 0-24 órában elérhető, és akár egy óra alatt ki tudnak érkezni, ha sürgős problémáról van szó!

Mi most elsősorban a fűtés miatt kerültünk bajba, de elromlott kazán, bojler, gázkészülék esetén is szívesen áll rendelkezésre a csapat. Ezenfelül vízszerelést, csatornázási munkálatokat, és profi duguláselhárítást is vállalnak a már említett körzeteken belül. Tényleg úgy tűnik, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtanak, így abszolút ideális választás lehet azok számára, akik teljes körű felújítás elvégzésén gondolkodnak, mint mi is. És hogy hogyan is vehetjük fel velük a kapcsolatot? A honlapon ehhez is megfelelő tájékoztatást kapni, így aztán röviden összefoglalom nektek az ügyintézés menetét. Először is, az oldalon található telefonszámon, mint már említettem, non-stop elérhetők a kollégák, így nyugodt szívvel fordulhatunk hozzájuk a nap bár mely szakában. Ha pedig esetleg problémás lenne a telefonálás, az oldalon található űrlap kitöltése után visszahívást is kérhetünk a magunk számára, így egy forintunkba sem kerül az egyeztetés.

Hogyan is működik a 0-24-es víz-, gáz, fűtésszerelés?

A telefonos egyeztetés alkalmával lehetőségünk van röviden leírni a problémát a kollégáknak, akik ezt követően ki is küldik hozzánk a probléma megoldására szakosodott kollégát. Nagyon fontos, hogy a víz-, gáz-, fűtésszerelő, akár Budapesten vagy Pest megyében legyen is szó a meghibásodásról, kapjon egy kiindulási pontot arról, hogy milyen problémával is állnak szemben. Persze nem kell megijedni, a honlap tájékoztatása alapján nyugodtan rábízhatjuk magunkat a szakemberek tapasztalatára. Nekünk a telefonon pusztán a meghibásodásról kell beszámolnunk: mi az, ami elromlott, és milyen típusú javításhoz kérünk segítséget. A többit ezt követően már tudni fogják a szerelő kollégák is, hiszen számtalan probléma elhárításán dolgoztak már a hosszú évek alatt. Ha pedig úgy ítélik meg, hogy a probléma megoldása nem tűr halasztást, a telefonáló ügyfél akár már egy órán belül az otthonában fogadhatja a szakembereket!

Ez eddig persze nagyon jól hangzik, de hát láttunk már olyan víz-, gáz, fűtésszerelőt Budapesten, aki egy tíz perces kint tartózkodás után tetemes összeggel a zsebében távozott, majd a probléma egy hét múlva ugyanúgy fennállt. Ezzel a jelenséggel a vizgazfutesszerelo24.hu csapata is találkozott már, de elmondásuk szerint nekik nem céljuk a tíz perces munkavégzés. Sokkal inkább hisznek az alapos munkában, mert számukra fontos az elégedett ügyfélkör kiépítése, és mert nem áll érdekükben, hogy folyamatosan garanciális hibajavítások miatt kelljen visszajárniuk az ügyfélhez. Ha eddig nem lett volna szimpatikus ez a csapat, számomra ezzel abszolút elnyerték a bizalmamat, és biztos vagyok benne, hogy szívesen dolgoztatnék velük a jövőben. De ha már a garanciális munkavégzésről esett szó, meg kell említenem, hogy természetesen ez a csapat is vállal garanciát.

Garancia, a bizalom alapja

Mégpedig nem is akármilyet! Persze megbízás függő, de 1, 2, 5 éves, vagy akár ennél is hosszabb garanciát vállalnak az elvégzett munkára, javításra, cserére, karbantartásra, és még sorolhatnám. Ráadásul az elvégzett munkáról hiteles számlát adnak, olyat, amit később a biztosítónk felé is be tudunk mutatni, ha szükséges lenne ennek az elszámolása. Ezzel pedig jelentős anyagi terhet spórolhatunk meg a javítási költségek kapcsán. Nekem maximálisan szimpatikussá vált a csapat, miután részletesen átböngésztem az oldalukat. Így aztán nem sokkal ezt követően hívtam is a feleségem. Boldogan újságoltam neki, hogy megtaláltam azt a csapatot, akikre szívesen rábíznám a felújítási munkálatokat. Javasoltam neki, hogy a sürgős fűtésszerelés miatt elsősorban az expressz szolgáltatásukat vegyük igénybe. De később aztán a teljes ház felújítására is kérhetnénk tőlünk ajánlatot! Mi tehát a vizgazfutesszerelo24.hu csapatát választjuk Budapesten – és ti kihez fordultok, ha baj van?