A szállások közti keresgélés közben találtam rá a megfelelő székhelyre

Készülünk nyaralni menni a családommal. Minden évben az én feladatom, hogy szállást foglaljak. Szeretek kutatni a szállások és a helyszínek közt, kifejezetten szeretek én lenni a szervező szerepben. Most például majorsági szállást kerestem, ami nem bizonyult egyszerű feladatnak, szóval sok időt töltöttem az interneten böngészve. Több kritérium van, aminek a keresett szállásnak meg kellene felelnie, ez az egyik oka, hogy nem egyszerű a szállásfoglalás.

A nagy kutatgatás közben rátaláltam egy honlapra, aminek szekhelyszolgaltatas24.hu a neve. Ha valamire így rábukkanok, akkor szeretek jó alaposan utána olvasni. Elképzelhető, hogy ez az oka annak, hogy sok időbe telik mondjuk lefoglalni egy szállást.

A Székhelyszolgáltatás24 egy olyan cég, amely vállalkozások és cégek alapításában segít és kifejezetten székhelyszolgáltatáshoz kínál különféle csomagokat, amelyek sok hasznos szolgáltatást tartalmaznak. A cégről érdemes tudni, hogy 11 éve foglalkozik székhelyszolgáltatással, így nem kis tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek a cég munkatársai. Rendelkeznek a Bisnode nevű cégminősítő AA- kategóriájú besorolásával, ami egy magas minőségről ad bizonylatot. Mivel azt az AA- minősítést csak azok a cégek kaphatják meg, akik kiemelkedően magas pénzügyi stabilitással rendelkeznek. Tehát csak és kizárólag a legmegbízhatóbb cégek.

Az egyik szolgáltatás a székhelyszolgáltatás Budapest és Újlengyel mellett maga a cégalapítás. Ez egész egyszerűen működik. Fel kell venni a kapcsolatot a céggel telefonon vagy az interneten található űrlap kitöltésével. Majd egy időpontot kell egyeztetni, amikor megtörténik az egyetlen személyes találkozás az ügyfél és a cég munkatársai között. A találkozó során kerülnek kitöltésre a papírok, minden dokumentum elkészül és alá is írja az ügyfél ezeket. Erre a találkozóra ingyenesen biztosítanak ügyvédet is az ügyfél számára. Ekkor történik meg a pénzügyek rendezése is. Majd az elkészült dokumentumokat eljuttatják a cégbíróságra, ahol néhány nap leforgása alatt elfogadásra kerülnek a dokumentumok, és a cég bejegyzésre kerül. Azonban ha nem új cég alapításáról, hanem cégmódosításról van szó, akkor ez beletelhet akár 15 napba is, de ez sem hosszú idő.

A másik szolgáltatás pedig a székhelyszolgáltatás Budapest és Újlengyel városában, amelyek csomag formájában vásárolhatóak meg. A csomagok tartalmazzák a cégnévvel ellátott tábla kihelyezését, amely hiánya komoly hatósági felelősségre vonást von maga után, amely akár pénzbírság is lehet. Tartalmazza még a postára érkező levelek átvételét, majd továbbítását a tulajdonos felé mind elektronikus, mind postai úton. Ezeken kívül még tartalmazza a hatóságok és az ellenőrzések, valamint a kényszerintézkedések tűrését és szakszerű kezelését is. Így ezekkel nem kell bajlódnia a cég tulajdonosának, pontosabban az ügyfélnek. Plusz még tartalmaznak a csomagok havonta egy alkalommal ingyenesen lehetőséget egy tárgyaló terem használatára is, ami szintén sok esetben lehet, hogy hasznos tud lenni a cégek és vállalkozások számára.

A csomagok ára különbözik a székhelyszolgáltatás helyszínétől függően. Ha budapesti helyszínt szeretne az ember, ami lehet akár Budán is és Pesten is, abban az esetben a csomag csupán 29 ezer forintba kerül, amely 6 havi szolgáltatás plusz egy ingyenes hónap. Újlengyelben pedig ugyan erre az időtartamra 39 ezer forint. Az újlengyeli szolgáltatás azért kerül többe, mert Újlengyelben nem kell iparűzési adót fizetni az ott székelő cégeknek. Tehát ott nincs iparűzési adó. A szekhelyszolgaltatas24.hu oldalon még több információt, referenciát és különféle cikkeket is találhat az ember.

Végül találtam majorsági szállást is, de egyáltalán nem bánom, hogy rátaláltam erre a szolgáltató cégre. Ha nekem, vagy bármilyen ismerősömnek szüksége lenne a jövőben konkrétan székhelyszolgáltatásra vagy csupán céget akarna alapítani, nem árt ismerni ezt a céget, a Székhelyszolgáltatás24-et.